Om jullie een beter beeld te geven vertellen wij op deze pagina wat meer 

Over ons

Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie over onze locatie of studio’s klik dan op contact opnemen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezin met 3 volwassen kinderen,
en ons levensmotto is genieten van het leven en wij houden van ondernemen.

Het runnen van onze B&B’s doen wij al vanaf 2011 en hebben al vele lovende recensies van gasten die geregeld opnieuw terug komen om te genieten van onze studio’s. Onze studio’s hebben een 2 persoons boxspring, een zithoek, flatscreen-tv en internet verbinding, gratis Wifi !,  een keukentje met waterkoker, koffiezetapparaat, combimagnetron en een ijskast. Hier vindt u ook servies, bestek en een voorraad koffie en thee (gasten kunnen hier onbeperkt gebruik
van maken). Moderne badkamer met ruime douche, toilet en wastafel . Onder de eiken overkapping kunnen fietsen veilig gestald worden.

In onze ruime tuin hebben we nu ook een ruime zwemvijver 6×12 meter en 1,40 meter diep. en een ligweide waar u gebruik kan maken van heerlijke ligbedden. Hier in deze tuin zijn 2 paardenstallen aanwezig met omheind verblijf van onze kippen en 2 geiten. Onze legkippen zorgen voor een vers eitje bij het ontbijt. 

Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten met een heerlijke Limburgse traktatie! Ook helpen wij u graag bij het vinden van een mooie fiets- of wandelroute, een heerlijk restaurant of dat leuke winkeltje. Het dorp Mesch telt een 3-tal cafe/restaurants, gelegen op loopafstand! Inclusief privé parking op onze oprit.

Sinds 2021 zijn wij naast het verhuren van onze studio’s ook een camperverhuur bedrijf begonnen genaamd
Mini Caravan Verhuur. 
Het verhuur van de Kulba Rebel mini caravan kan al vanaf 3 dagen. Het ophalen en terugbrengen van deze caravan kan op de locatie van B&B De Breul. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om deze caravan te huren en dit te combineren met een verblijf in één van onze studio’s als tussenstop.
Voor meer informatie over het verhuur van de Kulba Rebel klik dan op Mini Caravan Verhuur.